torstai 11. elokuuta 2016

Chloe's clip on -hiustenpidennykset

Entisten pidennysten mentyä huonoon kuntoon ja oman kuontalon värin vaihduttua oli aika tilata uudet pidennykset. Tällä kertaa tilasin clip on -hiustenpidennykset Chloe's -nimisestä nettikaupasta. Pidennyksiä oon käyttänyt noin 4 vuotta, ja joka kerta tilaan pidennykset eri paikasta. Monia nettikauppoja ja pidennyksiä on tullu testattua ja tällä kertaa on aika katsoa millaista laatua Chloe's:ilta saa. 
Tilauksen nettikauppaan tein 6.8 ja paketti saapui postiin eilen. Yhteensä koko prosessiin tilauksesta postilaatikkoon meni siis vain 5 päivää. Aika nopeaa huomioon ottaen että paketti tulee Lontoosta. Odotin pidennyksiä saapuvaksi vasta ensi viikolla, mutta yllätyin positiivisesti nopeasta postituksesta. Positiivisen fiiliksen jätti myös yrityksen asiakaspalvelu, johon oli heti yhteydessä tilauksen tehtyäni. Unohdin käyttää saamani 10 % alennuskoodin ja laitoin viestiä onko mahdollista enää yhdistää sitä juuri tehtyyn tilaukseen. Asian kanssa ei ollut mitään ongelmaa ja sain sen 10 % verran rahaa takaisin tililleni. Ja siis tosiaan pakko mainita että ihan yleinen alennuskoodi käytössä, en tee yhteistyötä kyseisen nettikaupan kanssa ja postauksessa olevat mielipiteet ovat täysin omiani. Linkkejä painamalla en myöskään saa minkäälaisia lisätienestejä että napsutelkaa vaan vapaasti.
Pidennykset tulevat nätissä pinkissä rasiassa, toisinkuin yleensä pidennykset tulevat vain läpinäkyvän muovin sisässä. Tässä rasiassa on ihan kätevää vaikka säilyttää joko näitä tai joitain aikaisempia pidennyksiä. Yleensä omat vanhat pidennykset vaan lojuvat jossain sekalaisessa tavaralaatikossa ja menevät ihan kauheaan kuntoon.
Paketissa tulee mukana pieni pussi, jossa on hiustenpidennysten yksi osio. Tämä pieni pussi ja pidennysosio on sitä varten, että suortuvaa voi testailla omiin hiuksiin, eikä koko pidennyspakettia tarvitse avata jos sävy onkin väärä. 
Mukana tulee myös puuvillainen säilytyspussi pidennyksille. Tää on mun mielestä ihan huippukätevä. Mulla on joku aikaisempi VP Fashionilta tilattujen pidennysten mukana tullut säilytyspussi, mutta tämä on paljon parempi. Yksinkertaisempi ja pienempi. Pari kertaa oon joutunut kuljettamaan pidennyksiä laukussa kaikkien muiden tavaroiden seassa, eikä se tee pidennyksille yhtään hyvää. Jatkossa ei ole enää sitä ongelmaa.
Hiusta paketissa tuli 140 grammaa ja pituutta on 50 cm. Mukana tuli myös pari varaklipsiä. Hinta on normaalisti 115,99€. Suuri osa yrityksistä myy 100 grammaa hiusta samalla hinnalla ja ilman mitään lisätarvikkeita pidennyksille, joten nämä pidennykset eivät sinänsä ole kauhean kalliit. Okei on 115 euroo mulle paljon mut tajusitte pointin.
Itselläni pidennykset ovat sävyssä #613 Blonde Star, mutta värjäsin ne punaruskeiksi, jotta sopivat omiin hiuksiini. Pidennykset ovat yleensä juuri paketista otettuna hyvin sileät ja täynnä kemikaaleja, jonka vuoksi ennen värjäystä ne olisi hyvä pestä kertaalleen. Koska mä olen laiska en tietenkään jaksanut pestä niitä ensin vaan tungin värin suoraan pidennyksiin. Huono idea. Väri ei tarttunut ihan niin hyvin mitä olisin toivonut ja lopputuloksesta tuli aika vaalea ja liian ruskea. Sävytin pidennykset vielä CrazyColorin Vermillion Red - suoravärillä, jonka olen joskus kauan sitten ostanut ja joka on lojunut käyttämättömänä kaapissa. Voin laittaa joku päivä kuvaa millaiset hiuksista tuli, nyt en pysty koska pidennykset ovat vielä kuivumassa tuolla. Pesun aikana pidennyksistä irtoili hieman hiuksia ja yksi klipsikin lähti melkein irti. Todella monissa pidennyksissä on tuo ongelma että klipsit on ommeltu huonosti kiinni. Ensivaikutelma Chloe's:in pidennyksistä on kuitenkin ollut hyvä, mutta näin alussa on vaikea sanoa millaista laatua hiustenpidennys on. Voin joskus puolen vuoden päästä kertoa miten pidennykset ovat kestäneet käytössä. 

Oon myös vihdoin saanut muutettua Espooseen ja myöhemmin saatan väsätä jonkunlaista kämppäpostausta tänne!

2 kommenttia:

  1. Mä oon tykännyt Chloesin klipsipidennyksistä itse tosi kivasti :) Tälläkin hetkellä käytössä heidän pidennykset ja pysyneet kunnossa!

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)
      Muuten ollu tosi hyvät itsellä, mutta jostain syystä nää ei värjäänny kovin hyvin. Värjäsin nämä 2 kertaa. Ekalla kerralla värjäsin tummanpunaisella ja näistä tuli todella kirkkaan punaiset ja sen jälkeen värjäsin uudestaan "kirsikkainen musta" nimisellä värillä mutta ei ole sitä nähnytkään :D jäi edelleen tulos omaan makuun liian vaaleaksi.

      Poista