tiistai 14. kesäkuuta 2016

The Balm Mont Balm Palette

Moikka! On vierähtänyt jo tovi blogin viimeisimmästä postauksesta. Tuon parin kuukauden tauon syynä on yksinkertaisesti se, ettei blogille ole riittänyt aikaa. Olen rampannut monissa pääsykokeissa Etelä-Suomessa ja suurimman osan vapaa-ajasta olen pyhittänyt kavereille. Sain koulupaikan Espoon Omniasta ja lähden suorittamaan kauneudenhoitoalan perustutkinnon. Tässä parin kuukauden sisällä olisi sitten muutto Espooseen kunhan asunto löytyy. Mutta nyt siihen tämänkertaisen postauksen pääaiheen pariin eli uuteen The Balmin luomiväripalettiini.

Olen jo pitkään halunnut uusia luomivärejä, sillä tällä hetkellä omistan vain yhden paletin ja pari irrallista luomiväriä, ja lähes kaikki niistä ovat beigen ja ruskean eri sävyjä. Ruskeat sävyt ovat toki lemppareitan silmämeikissä ja ne käyvät niin arkeen kuin juhlaan, mutta ne alkavat pikkuhiljaa kyllästyttää ja silmämeikki kaipaa muutakin väriä kuin ruskeaa. Niimpä vähän aikaa sitten tilasin  The Balmin Mont Balm luomiväripaletin, joka sisältää neljä upeaa luomiväriä. Luomiväreistä kolme on shimmereitä ja yksi matta.
Paletin ulkomuoto ei talvisen teemansa takia sovi todellakaan tähän vuodenaikaan, mutta hällä väliä! Paletti on ulkonäöltään erottuva ja sen tunnistaa heti The Balmin tuotteeksi. 
Paletti on kätevän pienikokoinen ja siinä on peili, joten se sopii hyvin mukana kuljetettavaksi. Paletissa on myös magneetit, jotka pitävät pakkausta kiinni, joten se ei varmasti aukea itsestään laukussa. Paletin sävyt myös natsaavat hyvin yhteen, ja koko silmämeikin saa tehtyä käyttämällä vain tätä palettia. Pahvinen pakkaus ei mukana kuljettamisen kannalta kuitenkaan ole maailman paras vaihtoehto, sillä pakkaus kuluu laukussa.
Sävyt tummimmasta vaaleimpaan ovat Zermatt - musta jossa tummansinistä shimmeriä. Aspen -punaruskea helmiäissävy. Whistler - paletissa näyttää rusehtavalta, mutta kädelle levitettynä ruusukultainen shimmer. Cortina - beige mattasävy. 

Kaikki sävyt ovat pigmenttinisiä ja swatchit kädelle tein ilman pohjustajaa. Heikoin pigmenttisyys kuitenkin on tummimmassa Zermatt -nimisessä sävyssä, sitä joutui pari kertaa useammin pyyhkäisemään kädelle kuin muita sävyjä. Ehdottomasti eniten pigmenttiä on ruusukultaisessa Whistler -sävyssä. Lopuksi vielä kuvaa silmämeikistä, jonka toteutin käyttämällä pelkästään Mont Balm -paletin luomivärejä.

8 kommenttia:

  1. Onpas nätti paletti ja nuo kaikki värit ovat aivan ihania! Tuon paletin voisin itsellenikin hommata, sillä tossa on kaikki sävyt, mitä tarvitsen arkipäiväisessä käytössä :)

    http://www.noraadler.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin tykkään paletin kaikista sävyistä ja varmasti tulen jatkossa tekemään monet silmämeikit tällä paletilla! :) Suosittelen kyllä ostamaan, hintaakaan kun ei ole kun 13,90e Cocopanda.fi -verkkokaupassa

      Poista
  2. Toi paletti on kyllä ihana! Päätyi jo jokunen aika sitten ostoslistalle, eipä ole tosin tullut ostettua vielä :D

    <3: Jasmin N
    Little Things With Jassy
    Bloglovin'
    Beauty Giveaway

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt paletti pois ostoslistalta ja meikkipussiin! :D

      Poista
  3. Miten mä en ole ennen törmännyt tähän palettiin, näyttää tosi ihanalta! :-O Pakko saada.. heh :'-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei ollu mitään tietoo tän paletin olemassaolosta ennenkun kaveri osti tälläsen :D ei oo kauheen yleinen tää paletti ja nopeella selauksella en ainakaa löytäny tätä tällähetkellä kun yhestä suomalaisesta nettikaupasta

      Poista
  4. Ihanan näköinen silmämeikki, tuollainen klassisen tyylikäs! Tosi kivannäköinen blogi sulla, laitan seurantaan! :)

    https://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

    VastaaPoista