sunnuntai 21. elokuuta 2016

Chloe's hiustenpidennykset #2

Kerron vähän vielä lisää tästä mun hiusprojektista. Värjäsin pidennykset vielä toiseen kertaan, ja yhteensä siis olen nyt käyttänyt 4 väripurkkia näihin hiuksiin. Lopputulos ei vieläkään ole 100 prosenttisesti sitä mitä toivoin. Omat hiukset ovat vähän eri sävyä kuin pidennykset ja nyt täytyy päättää teenkö omille hiuksille jotain vai värjäänkö pidennykset vielä kolmannen kerran. Ei kyllä millään enää jaksaisi, mutta en halua jättää hiuksia näin eri sävyisiksi. Tässä nyt sitten kuitenkin kuvaa tämän hetkisistä hiuksista. 
Luultavasti nää pidennykset on vielä liian hyväkuntoset niin nuo hiusvärit ei tartu kunnolla. Ensimmäiseksi värjäsin Crimson Promise -nimisellä Garnierin punaruskealla sävyllä. Tulos tosiaan jäi todella vaaleanruskeaksi. Sävytin hiuksia punaisella Vermillion Red suoravärillä. Tällöin tulos oli aivan kirkkaanpunainen. Turhautuneena kävin sitten ostamassa "Kirsikkainen musta" nimistä hiusväriä. Ajattelin että ainakin sillä tuloksesta tulisi tarpeeksi tumma. Paketissani luki "intensiivinen musta hiusväri". Siitä kirsikkaisesta mustasta tuli sitten nämä tummanpunaiset jotka tuossa kuvassakin näkyy. Muistuttaako tuo teistä mustaa? No ei minustakaan. 

Samalla aikaa nää hiukset on ihan älyttömän kivat ja tykkään näistä ihan hirveesti, mutta samalla taas vaivaa tuo sävyero. Mikään järkyttävän silmiinpistävä tuo ero ei ole, eikä mulla oo mikään pakko just nyt samalla hetkellä alkaa fixaamaan niitä, mutta joskus vähän myöhemmin kyllä teen niille jotain.

Hiustenpidennykset on kestäny hyvin tuon värjäämisen ja ovat vieläkin todella hyväkuntoiset ja sileät. Ainoa huono juttu mikä nyt on tullut pidennyksissä vastaan on klipsit. Kuten ensimmäisessä postauksessa kerroin yksi klipsi lähti hiusten pesun aikana melkein irti. Toinen huono juttu klipseissä on niitten koko. Itse tykkään että pidennysten klipsit ovat tosi pienikokoiset ja näissä pidennyksissä ne ovat ehkä vähän omaan makuun liian suuret. Mikään suuri miinus tuo ei sitten tosiaankaan ole ei ne klipsit mitenkään jäätävän kokoisia ole. Nyt oon varmaan kertonu teille jo tarpeeks tästä mun letistä, joten seuraava postaus käsittelee sitten jotain muuta!

2 kommenttia:

  1. Katselinkin juuri itselleni Cholesilta pidennyksiä ja itellänikin on vähän ristiriitaisia fiiliksiä niiden hiuksista ,mutta sun mahtavan näköinen letti , tykkään punaisesta väristä todella!

    elinaeveliinaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Ja ainakin ite oon ollu tähän mennessä tyytyväinen noihin pidennyksiin, ainut miinus vaan vähän suurehkot klipsit. Hius vaikuttaa laadultaan tosi hyvältä.

      Poista