maanantai 21. maaliskuuta 2016

NYX Soft Matte Lip Cream Cairo

Pari viikkoa sitten postiluukustani tipahti Pretty.fi tilaukseni, jossa oli mukana Nyxin mattainen huuliväri vaaleimmassa sävyssä nimeltä Cairo. Nyt kun olen testaillut huuliväriä, ajattelin kirjoittaa siitä vähän arvostelua.
Ensinnäkin tuote tuoksuu aivan huumaavan ihanalle toffeelle. Mikään aikaisempi omistamani meikkituote ei ole sisältänyt näin taivaallista tuoksua. Tuote on huulilla ihanan samettista ja pehmeää ennen sen täydellistä kuivumista. Väri on kaunis, hieman ruskeaan taittava nude. Tälläiset sävyt ovat juuri niitä lemppareitani!
Tuotteessa on yksinkertainen ja helppokäyttöinen aplikaattori, jolla tuotteen saa levitettyä tarkasti ja siististi huulille. Huuliväri on pigmenttistä ja peittää lähes täydellisesti omien huulten värin. Omat huuleni ovat luonnostaan todella punaiset, ja ihan vähän se punaisuus kuultaa huulivärin alta.
NYX tuotteet ovat cruelty free -merkittyjä, eli niitä kehittäessä ei ole käytetty eläinkokeita. Totta kai tämä on plussaa.
Huulimeikissä MAC:in huulipuna sävyssä Cream D'nude on ollut jo hetken sijalla 1, ja tämä huuliväri meinasi syrjäyttää sen täydellisen värinsä takia, mutta pari vikaa huomattuani tämä jäi toiselle sijalle. Huuliväri on hieman kuivattavaa ja jos omistaa todella helposti kuivuvat huulet, tämä huuliväri ei ole maailman mukavinta käyttää koko päivää. Huulipunat ovat yleensä kosteuttavampia ja niitä voi lisätä aina päivän mittaan huuliin, tämän huulivärin kanssa kyseinen toiminta ei onnistu. Kun huuliväriä lisää päivän mittaa (ja siihen vielä yhdistää kuivat huulet) niin huuliin syntyy todella karun näköinen raja. Huuliväri myös kerääntyy vähän huulien juonteisiin.  Minulla tuote kesti huulilla siistin näköisenä n. 2 tuntia.
Joitakin miinuksia lukuunottamatta kuitenkin ihan hyvä tuote kyseessä, ja voisin kyllä kokeilla muitakin Nyxin Soft Matte Lip Cream sävyjä. Odotan todella innolla, että NYX Lip Lingerie Liquid Lipstickit saapuvat suomalaisiin kosmetiikkanettikauppoihin. Lähetin jo Pretty.fi -sivustolle utelua, että milloinka mahdollisesti saapuvat heidän valikoimaan. Toukokuun alkuun pitää näillä näkymin odotella. 

NYX Matte Lip Cream hinta n. 9,90 € / 8 ml 


Oletteko te käyttäneet näitä Nyx Matte Lip Creameja? 
Tai käytättekö ylipäätään Nyxin tuotteita?

3 kommenttia:

  1. Ah, toi sävy! Menisi varmaan itelleni hankintalistalle, mutta tuo pysyvyys ja huulten kuivattaminen ei oikeen natsaa meikällä - etenkään, kun omassa työssä pitäisi pystyä korjaamaan meikkiä helposti ja nopeasti ilman sen kummempaa sähläystä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi sävy on kyllä ihan täydellinen<3
      Tuo kuivattava koostumus ja huono pysyvyys ei kyllä natsaa itellekkään yhtään. Tuohon ongelmaan kyllä onneksi auttaa vähän jos laittaa huulirasvaa ennen tuota lip creamia.

      Poista
  2. Itelle on juuri postissa tulossa pari nyxin huulipunaa ja odotan kyllä innolla :D! Toi sävy näyttää tosi kivalta <3!

    <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista