keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Mary Lou Manizer aka "The Luminizer"



Jälleen kerran esittelen teille yhden theBalmin tuotteen, johon olen aivan rakastunut. Tällä kertaa kyseessä loistava Mary Lou Manizer, jota voi korostuksien lisäksi käyttää myös esimerkiksi luomivärinä. 

Tuote on todella hienojakoista ja levittyy kasvoille kauniisti. Lopputuloksen saa helposti jätettyä kuulaaksi ja raikkaaksi, mutta Mary Lou Manizerilla saa tehtyä myös vahvempaa korostusta illan rientoihin. Highlighterin sävy on täydellinen vaalean kultainen, joka sopii monen ihonsävyyn. Ainoa miinus joka tuotteesta on tullut mieleen on pigmenttisyys. Kun highlighteria laittaa päivällä on se iltaan mennessä kadonnut jo lähes jäljettömiin. Highlighter ei kuitenkaan varise tai leviä pitkin kasvoja, se ikään kuin vain pikkuhiljaa häivyttyy pois. Hinta-laatusuhteeltaan kuitenkin erinomainen tuote ja yksi theBalmin bestsellereistä.
Jos Mary Louta käyttää luomivärinä niin sama homma siinäkin. Väri häivyttyy pikkuhiljaa pois. Apua ongelmaan saa kuitenkin silmien alueella hyvästä silmämeikinpohjustajasta ja kasvoilla hyvästä meikinkiinnityssuihkeesta. Niitä käytettäessä ongelmaa ei ole, mutta ilman niitä mary lou ei kestä koko päivää. Mutta kaiken kaikkiaan kokeilemisen arvoinen tuote, jonka kanssa ei voi epäonnistua!



2 kommenttia:

  1. Mä oon kans kuullu tästä hyvää ja oon itekki kokeillu kerran parhaan kaverini tuotteesta! Tällä hetkellä en tarvitsisi uutta, mutta sitten kun sen aika tulee niin todennäköisesti kotiuttaisin tämän! <3

    http://maijaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tää on kyllä hyvä! Ja toinen hyvä highlighter on yksi Goshin uutuus, kannattaa testata sitäkin :)

      Poista