tiistai 8. maaliskuuta 2016

Yli-ikäinen meikkimuna

Näin vähän aikaa sitten yhdessä blogissa postauksen halkaistusta Beautyblenderistä. Blenderi oli ollut käytössä reilu puoli vuotta ja sisältä paljastuikin sitten homeyllätys! Beautyblenderin suositeltu käyttöikä on kolme kuukautta, oma BB:ni on kuitenkin ollut käytössä myös sen reilu 6 kuukautta. Tässä postauksessa katsotaankin millaiselta näyttää oman BB:ni sisusta.
Tässä nyt sitten halkaistu Beutyblender. Pesin Beautyblenderin ennen halkaisua ja kuvien ottoa, mutta sisältä se ei ole puhdistunut yhtään. Mua vähän hämmentää miten tuonne Blenderin kärkeen on tullut reikä!
Beautyblender on altis homehtumiselle sen toistuvan kastelemisen ja bakteereja sisältävien meikkivoidejäämien takia. Blenderin hidas kuivuminen ja kostea huoneilma (esim. pesuhuoneessa säilyttäminen) aheuttavat homeitiöiden kasvamisen. Zoomataanpa vielä vähän tuota ylempää kuvaa
Kuten varmasti huomaatte, näkyy kuvassa selkeä raja. Tästä näkee kuinka pinnallisesti pesu puhdistaa blenderin. Vaikka BB näyttää päällepäin puhtaalta, ei se välttämättä sitä ole. Mainittakoon nyt se, että en käytä Beautyblenderin virallista sille suunniteltua Blendercleanser -saippuaa, vaan käytän Emotioneissa ja Sokoksissa myytävää Duroyn sivellinsaippuaa (click). Tiedä sitten puhdistaako se Blenderin oma saippua tuota sisustaa. Pesusta vielä sen verran, että en iha joka kerta käytön jälkeen pessyt blenderiä saippualla. Kuitenkin joka kerta pestessä pesin niin kauan, että blenderistä irtoava vesi oli kirkasta.

Loppuvaiheessa kun Beautyblenderini kärkeä painoi, se ei palautunut yhtä hyvin kun BB muista kohdin palautuu. Se johtui siitä, että meikkivoide oli pakkaantunut Blenderin sisälle. Ja varmasti se kärkeen tullut reikäkin vaikuttaa asiaan. Beautyblender ei sisältä haissut mitenkään omituiselta tai vihertänyt tai muuta vastaava niinkuin joillakin Beautyblenderin halkaisseilla. BB:ni homehtuminen tuskin olisi kuitenkaan ollut kaukana. Tästä huolimatta aion jatkaa Beautyblenderin käyttöä, koska se on vain yksinkertaisesti paras meikkivoiteen levittämiseen. Tämän jälkeen vaihdan kuitenkin Blenderin varmasti useammin, ja harkitsen myös Blendercleanserin ostamista, jos Blenderi puhdistuisi sen avulla tehokkaammin.

Mutta tadaa! Tässä uusi ja puhdas Beautyblenderini! Tilasin tämän Cocopanda.fi -verkkokaupasta, jossa Beautyblenderit ovat vain 14,75 € ja postikulut ovat ilmaiset.


Käytättekö te Beauty Blenderiä?
Kauanko pidätte sitä käytössä ennenkuin vaihdatte uuteen?

6 kommenttia:

  1. Mun tulisi ehdottomasti vaihtaa sieni. Pitää varmaan leikata se auki ja ällöttyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teehhän säkin tämmönen sienenaukaisupostaus! :D

      Poista
  2. Itsekkin huomasin muutama päivä sitten yhdessä fb ryhmässä beauty blenderistä halkaistun kuvan ja järkytyin! :D Täytyy olla tosi tarkka jatkossa itse näiden kanssa :)
    ♥: http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan olla tarkkana, ei ois mukava huomata et on tullu meikattua homeisella meikkisienellä :/

      Poista
  3. Mielenkiintoinen postaus, en ookkaan ennen nähnyt tällaista että sieni halkaistaisiin.. Mulla on itselläni vaan ''feikki-bb'', jota oon kyllä ollut tosi laiska puhdistamaan... Olis mielenkiintoista nähdä miltä se näyttää :-D

    http://olderthanyesterday.blogspot.com.es

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa puhdistaa se sieni vaikka parin käyttökerran välein, muuten voi löytyä pieni ylläri sisältä :D Sitten kun on aika ostaa uusi sieni niin eikun vaan halkaset sen entisen ja katot mitä sisällä näkyy!

      Poista