maanantai 15. helmikuuta 2016

Smokey eye

Kuvan smokey eye -tyylinen meikki on toteutettu Urban Decayn Naked2 Basics paletilla sekä Makeup Storen luomivärillä nimeltä Old Lace. Ripset ovat Kiss Haute Couture Lust -nimiset ripset ja kulmat on tehty Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow pomadella sävyssä Ebony.
Aivan ensimmäiseksi laitoin luomelle pohjustusvoidetta, jotta luomiväri pysyisi paremmin ja värit tulisivat esiin intensiivisemmin. Tällä hetkellä käytössäni on Nyx:in Eyeshadow Base sävyssä Skin Tone. Aloitin meikin levittämällä koko luomelle ja kulmaluulle Makeup Storen Old Lace luomiväriä. Vaalean luomivärin päälle on helppo alkaa rakentamaan meikkiä. Kulmaluulle ja liikkuvalle luomelle levitin sävyä Skimp, luomivakoon levitin häivytyssiveltimellä edestakaisin vedoin ensiksi Primalia ja sen jälkeen tummensin sitä vielä paletin tummimmalla sävyllä Undonella. Tämän jälkeen häivytin rajat meikistä. Luomivaon tummimpien sävyjen häivyttämiseen käytin myös hieman sävyä Frisk. Vielä viimeiseksi alaluomelle sävyä Primal ja valmista! Yksinkertainen, helppo ja nopea smokey eye meikki valmistuu hetkessä ja on näyttävän näköinen. Tekoripset viimeistelevät meikin.
Itse en omista Urban Decaylta muita luomivärejä kuin tämän paletin, mutta aijon kyllä hankkia lisää! Luomiväri on runsaspigmenttistä ja kestää täydellisenä koko päivän. Ehdottomasti parhain luomiväri mitä olen koskaan käyttänyt! Täyden kympin tuote!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti