lauantai 6. helmikuuta 2016

Rimmel Glam'eyes professional liquid liner

Minulla eyeliner on jokapäiväisessä käytössä, ja eyelinerilta vaadin mustaakin mustempaa lopputulosta, pysyvyyttä ja helppokäyttöistä sivellinpäätä. Tämä Rimmelin liquid liner ei kuitenkaan onnistunut täyttämään jokaista vaatimaani kohtaa.
Aloitetaan kuitenkin ensiksi hyvistä puolista. Linerin sivellinpää on aivan uskomattoman hyvä. Yksi parhaimmista mitä olen koskaan käyttänyt. Se on tarpeeksi ohut ja taipuisa, jotta sillä saa tarkan lopputuloksen. Siveltimellä on helppoa tehdä niin ohutta kuin paksua rajausta. Käteen jäävä osa, mistä lineriä pidetään kiinni, on myös hyvä. Tarpeeksi pitkä ja sopivan paksuinen, jotta siitä saa tukevan otteen rajauksen tekoon. Purkki on muutenkin kokonaisuudessaan siron ja tyylikkään näköinen.
Linerin lopputulos on enemmän mattainen kuin kiiltävä.
Valitettavasti purkissa olevan nesteen laatu ei ole aivan yhtä hyvää. Aluksi rajaus näyttää hyvältä ja todella mustalta, mutta päivän mittaan se haalistuu hieman eikä lopputulos ole pitkäkestoinen. Rajauksen reunatkin hieman rapisevat päivän mittaan eikä rajaus ole koko päivää juuri tehdyn näköinen miltä haluaisin sen näyttävän. Pigmenttitaso ei ole mitään parhaimmistoa tässä liquid linerissa.

Ei ole vedenkestävä ja lähtee todella helposti pesemällä pois. Sateisella säällä en suosittele käyttämään tätä lineria.

Hinta-laatusuhteeltaan kuitenkin ihan passeli rajausväri normaaliin käyttöön, mutta jos haluat laatua ja pitkäkestoisuutta niin tämä ei ole oikea eyeliner sinulle.

Hinta n. 7 - 8,50 €
Saatavana Sokokselta ja monista päivittäistavarakaupoista. 

2 kommenttia:

  1. Vaikea kommentoida blogiin jonka aiheesta ei osaa kunnolla sanoa mitään vaikka meikkaakin joka päivä, siksi kommentoinkin postaukseen johon osaan edes jotain sanoa :D

    Itse rajaan silmäni lähes päivittäin jollain todella kehnolla rajauskynällä, joka varisee silmistä heti, jos yhtään koskee kuivumisen jälkeen :/

    Sun blogin ulkoasu on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla liquid linereita, vaikka aluks niiden käyttö saattakin tuntua vähän haastavalta :) Niiden jälki on yleensä hyvin pysyvää eikä varise päivän mittaan. Tämä Rimmelin ei ole mikään loistava tapaus mutta Nyxin matta liquid liner on todella hyvä eikä maksakkaan kun 10e!

      Ja kiitos paljon :)

      Poista