keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Aloitus

Loin Eternal Makeup sivun kertoakseni teille omia kokemuksiani eri kosmetiikkatuotteista. En todellakaan ole mikään meikkien ammattilainen tai asiantuntia ja teenkin virheitä sen minkä kerkeän. Haluan kuitenkin oppia lisää ja rakastan uusien meikkien kokeilua ja minulla on ollut pitkään jo into jakaa kokemuksiani muiden kanssa. Käyn läpi erilaisia siveltimiä, pohjustuksia, puhdistustuotteita, tekoripsiä ja niiden liimoja sekä tietty itse meikkejä eri hintaluokista.

Sivuille saattaa joskus myös eksyä postauksia meikkiaiheen ulkopuolelta. Joskus saatan innostua jakamaan teille kokemuksiani erilaisista hiustuotteista tai tehdä inspiraatiopostauksia tai muuta sellaista. Näitä kuitenkin harvemmin, koska koitan pitää blogin ihan vaan kosmetiikkaa käsittelevänä. Olen aiemmin kirjoittanut lifestyleblogia, mutta sen ylläpitämiseen ei riittänyt tarpeeksi mielenkiintoa silloin. Meikkejä kohtaan mielenkiintoni tuskin tulee koskaan loppumaan. 

Toivottavasti neuvoistani/kokemuksistani/arvosteluista tai muusta mistä höpötän täällä, tulisi olemaan teille hyötyä! Kommenttiboxi on aina avoinna niin uusille ideoille, kysymyksille kuin omille mielipiteillekin. 

-Essi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti